Használati útmutató Skincell Pro

Utasítások a Skincell Pro szérum használatához

Utasítások a Skincell Pro programhoz

Az anyajegyek, szemölcsök és bőrfoltok korrekciójára szolgáló természetes és biztonságos termék nemrégiben jelent meg, de Magyarországon már sok ember szeretetét és népszerűségét elnyerte. Csak aktív növények kivonatából és kivonatából áll, amelyeknek köszönhetően komplex hatással van a bőr tökéletlenségére, nem károsítja az egészséges bőrt, ugyanakkor kiküszöböli a hiány okait.

Szérum indikációk

A bőrelváltozások - például szemölcsök, öregedési foltok és nem kívánt anyajegyek - első jeleire ajánlott a Skincell Pro szérumot használni. Ezek a bőrhibák súlyosan ronthatják a megjelenést, ráadásul sok bajt okoznak: folyamatosan zavarják, viszketnek, és a legkisebb károsodás esetén is súlyos fájdalmat okoznak, és súlyos egészségügyi problémákhoz vezethetnek. Ha nem kezdi meg a kezelést, akkor a formációk gyorsan elterjednek, az egészséges bőr egyre több területét elfoglalják. Ezért minél hamarabb kezeli a bőrproblémákat, annál könnyebben és gyorsabban fog megbirkózni velük.

Használati utasítás lépésről lépésre

Mivel a Skincell Pro szérum biztonságos, egyedül használhatja otthon.

  1. Nyisson ki egy műanyag csövet a szérumból, és nyomja ki kis mennyiségét.
  2. Vigye fel a terméket a bőr problémás területére
  3. Ismételje meg ezt az eljárást naponta 2-3 alkalommal, 2-4 hónapig, a betegség súlyosságától függően.

Mivel a szérum teljesen ártalmatlan, addig használható, amíg a helyzet megkívánja. Nincs szükség kezelési szünetekre.

Ellenjavallatok

A gyógyszer természetes és biztonságos anyagokból készül, ezért szinte nincs ellenjavallata. Még 2 évesnél idősebb gyermekek és idősek is használhatják az anyajegyeket, szemölcsöket és bőrfoltokat. Nem befolyásolja más akut és krónikus betegségek lefolyását.

Mint minden természetes gyógymód, ritkán előfordulhat egyéni intolerancia a készítmény bármely összetevőjével szemben. Ebben az esetben abba kell hagynia a gyógyszer alkalmazását, és allergiaellenes termékeket kell használnia.