A használat tapasztalata Skincell Pro

Tapasztalat a varsói Maxim által készített Skincell Pro szérum használatáról

A Skincell Pro szérum használatának tapasztalata

Jó napot. Hat hónappal ezelőtt elkezdtem használni a Skincell Pro szérumot, amelyet az anyajegyek, szemölcsök és bőrfoltok korrigálására használnak. Szeretném megosztani másokkal azokat az eredményeket, amelyeket ezzel a csodálatos eszközzel el tudtam érni.

Vakondok, amelyek eltorzítják az arcomat

A vakondok az államon és az orrom körül tizenéves koromban kezdtek megjelenni. Eleinte apró pontok voltak, amelyek szinte láthatatlanok voltak. Akkoriban semmilyen módon nem zavartak, kivéve, hogy néha okoztak egy kis viszketést. De ezek az anyajegyek együtt nőttek a felnőtté válásommal. Harmincéves koromban az arcomon már csúnyán lógó barna borsó volt, amitől arcom aszimmetrikusnak tűnt, és az állom görbe volt. Mindig iszonyatosan nem szerettem. Néhányan azt hitték, hogy szennyeződés van az arcomon.

De a csúnya megjelenés mellett ezek az anyajegyek sok problémát okoztak nekem a borotválkozás során. Nagyon nehéz volt leborotválni a hajukat körülöttük, és még inkább őket. Szerencsére a hajuk sokkal gyorsabban nőtt, mint a szakáll, érdes volt, ezért mindig rendezetlennek, tarlósnak tűntek. Ráadásul borotválkozáskor gyakran véletlenül megütöttem őket egy borotvával, amit mindig vad fájdalom és bőséges vérzés kísért. Mindig sokáig és fájdalmasan gyógyultak. Általában ezek a csúnya anyajegyek nem hoztak nekem semmi jót, és természetesen nagyon szerettem volna megszabadulni tőlük.

A vakondok kezelésének módjai

A Skincell Pro használatának tapasztalata

Megtalálva az időt, úgy döntöttem, hogy orvoshoz megyek, és megszabadulok az anyajegyektől. Az orvos javasolta az egyetlen megoldást - a műtéti eltávolítást. Természetesen nagyon nem akartam kés alá menni, főleg, hogy a műtétnek több mint egy hétre volt szüksége ahhoz, hogy a műtét után kórházban maradjon, amíg a sebek meg nem gyógyulnak. Erre reflektálva az interneten jártam, és rémisztő képeket láttam arról, milyen hegek vannak az embereknek, miután eltávolították az anyajegyet az arcukról. Természetesen azonnal kedvem támadt ilyen műveletet végrehajtani. Nagyon szerettem volna valami alternatívát találni, és megtaláltam a Skincell Pro szérumgyártó weboldalát, ahol megtanultam a használatát is. Úgy döntöttem, hogy megrendelem, mert a gyártó megígérte, hogy fájdalom, hegek és hegek nélkül megszabadul a vakondtól. Ezenkívül ez a gyógyszer teljesen ártalmatlan, ezért nincsenek kockázatok. És úgy döntöttem, hogy megrendelem ezt a szérumot.

Alkalmazás eredményei

A Skincell Pro szérum 5 napon belül postán érkezett. Lágy krém állagú, enyhén kellemes illattal. Naponta kétszer kezdtem alkalmazni, miután reggel megmostam az arcomat és lefekvés előtt. Nagyon egyszerűnek bizonyult a szérum használata: csak ki kell nyomnia a gyógyszer egy cseppjét, és magára a vakondra kell felhordania. Alkalmazás után nincs égő vagy bizsergő érzés, nincs kellemetlenség.

Egy héten belül elkezdtem észrevenni, hogy az anyajegyek kissé kisebbek lettek, ami nagyon boldoggá tett. Természetesen nem vártam azonnali eredményt a krémtől, de végül is fájdalom, kötszerek és kórházi kezelés nélkül kezeltem vele.

2 hónapos rendszeres használat után az anyajegyek szinte laposak lettek, átmérőjük kétszer kisebb lett. Borotválkozás közben már nem nyúltam hozzájuk, nem akadályozták őket.

4 hónapig használtam a szérumot, és teljesen eltüntettem őket! 2 hónapja nélkülük élek, ami nagyon-nagyon boldog. Ennek a gyógyszernek az alkalmazása nem okozott irritációt, fájdalmat vagy viszketést, a szer nagyon enyhe hatással van a bőrre, nem sérti meg.