Vélemények erről: Skincell Pro

 • Nóra
  Az orrom közelében volt egy vakond, ez nagyon zavart. Nem mertem megtenni a műveletet. Egy barátom tanácsot adott a bőrápoló krémnek. Az ő segítségével 2 hónap alatt mindenféle művelet nélkül eltávolítottam a vakondot.
  Skincell Pro
 • Milán
  A fiú karjain szemölcsök voltak. Sok gyógyszert kipróbáltak a gyógyszertárból, megégették a szemölcsöket, feketévé váltak és fájtak. De nagyon hamar újak jelentek meg. A skincell pro használata után az összes szemölcs fájdalom nélkül eltűnik, újak már nem jelennek meg.
  Skincell Pro
 • Viktória
  Az életkor előrehaladtával a nyakamon és a vállamon öregségi foltok kezdtek megjelenni. Az orvosok szerint ez természetes és nem kezelhető. De nem akartam beletörődni ebbe a csúfságba és megrendeltem a Skincell Pro szérumot. Egy hónapon belül kiegyenlített a bőrszínem, újra nyitott ruhákat hordhatok.
  Skincell Pro
 • Ádám
  Szemölcsökhöz a Skincell Pro szérumot használtam. Könnyű, kellemes illata van, krémszerű állaga. A szemölcsök nem lettek feketék tőle, de fokozatosan kezdtek kiszáradni és teljesen eltűntek.
  Skincell Pro
 • Péter
  Megparancsoltam a Skincell Pro szérumnak, hogy szabaduljon meg a szemölcstől, az a lábamon ugrott le. Fájt miatta járni. A szérum segítségével 3 hét alatt eltávolította a szemölcsöt. A feleség elolvasta az utasításokat, és úgy döntött, hogy kipróbálja ezt a krémet is, a hüvelyek után öregségi foltok voltak a hátán. Egy hónap használat után az összes bőr tisztává vált.
  Skincell Pro
Felhasználói értékelés Skincell Pro
4.4
15